Vrienden

Gemengd koor Nootabene wil graag het samen zingen, de veelzijdige concerten en afwisselende samenwerking met andere koren, solisten en begeleiders voor iedereen bereikbaar maken. Daarom proberen wij zowel de prijs van concertkaartjes als de contributie van onze leden zo laag mogelijk te houden. Het organiseren van concerten brengt echter aanzienlijke kosten met zich mee (zaalhuur, salaris van solisten en begeleiders). Wat financiële steun daarbij kunnen we goed gebruiken. Als u ons een warm hart toedraagt én wat extra’s kunt missen, bieden we u de mogelijkheid Vriend van Nootabene te worden of éénmalig te sponsoren. Zo draagt u bij aan het veiligstellen van de kleinschalige culturele initiatieven die wij graag willen blijven ontplooien.

Als welkomstcadeau als vriend ontvangt u voor het eerstvolgende concert 2 vrijkaarten en houden wij u verder op de hoogte van onze muzikale ontwikkelingen en de data van Nootabene-concerten.

Vriend worden kunt u voor minimaal 25 euro per jaar. Stuurt u dan een mail naar info@nootabene.nl met daarin uw adresgegevens. Dan sturen wij u een machtigingsformulier.

Sponsoring

Ook kunt u ons eenmalig sponsoren via onderstaande betaal-link. U wordt dan doorgestuurd naar een beveiligde website (www.mollie.com).

Totaal: € -
Hartelijk Dank!