Nootabene in actie!

Korenfestival in Abcoude, mei 2024

Daar stonden we dan: geconcentreerd voor ons eerste lied. We zongen een divers programma van The Drunken Sailor tot een verstild Deens Stemning op een heerlijk korenfestival. En te horen aan het applaus en gejoel achteraf hebben we ons steentje bijgedragen aan de feestvreugde!

Dubbelconcert in de Dominicuskerk in Utrecht, 2024

Twee koren op één podium – en als dan ook een keltische folk band aansluit, heb je een wervelend optreden. We zongen stukken alleen en een paar samen met het Projectkoor De KoorProeverij. De liederen Healing Light en Muusika blijven als mooie herinnering in ons muzikale geheugen.

En zo klonken wij:

Nootabene met De KoorProeverij en Clachán: Healing Light
Nootabene met De KoorProeverij: Muusika

Passieconcert in Wilhelminakerk in Utrecht, 2023

In de passietijd brachten wij in muziek de reis van Palmzondag tot Pasen. Een concert over vergeven, verzoenen, hoop en uiteindelijk een nieuwe kans. We zongen Wondrous Cross (Bullard), Ubi Caritas (Ola Gjeillo), Hosanna (Telemann), Ik ben van nergens en overal (Vic Nees), Ave Verum (Elgar), Bogoroditse Devo (Rachmaninov), The Lamb (Tavener), Stel je voor (Evert van Merode) en Alleluia (Bullard). We werden muzikaal bijgestaan door de sopraan Esther Putter die ook twee gedichten voordroeg, Strijkkwartet, die ook Divertimento (Mozart) speelde, en de organist Dennis Vallenduuk, die ook een improvisatie bracht.

Passieconcert
Passieconcert

Aan dit concert deden Esther Putter (sopraan) en het Strijkkwartet mee

Kerstconcert in de Biltse Hof, 2019

Kerstcncert Biltse hof

 

Nootabene Durft! Concert in Wilheminakerk Utrecht, 2016

Hieronder een samenvatting van het jubileumconcert van gemengd koor Nootabene op 20 november 2016 in de Wilhelminakerk in Utrecht:

Audio

Met veel dank voor de goede opnamen: Reinder van der Put (www.putintosound.nl/)

Yarem Gorani


Scedryk (Zwaluw)


Sing we and chant it (‘Lofzang op de levensvreugd’)


Kocsi, szekér


Nginesi Ponono (‘Ik heb een hele mooie vrouw’)