Passieconcert

In verband met het advies van RIVM / Overheid kan het passieconcert van 22 maart helaas niet doorgaan. U krijgt nog bericht als u al een kaartje gekocht heeft.

Concert ‘Drop, drop, slow tears’

Door de Stille Week naar Pasen

In de aanloop naar Pasen kun je op 22 maart in de Sint Pauluskerk genieten van ons Passieconcert ‘Drop, drop, slow tears’. Deze titel verwijst naar een deel uit het passiestuk ‘Wondrous Cross’, dat het hart van het concert vormt. Componist Alan Bullard combineert hierin klassieke hymnes met door hemzelf gecomponeerde recitatieven, een instrumentale prelude en een stuk voor solozanger. De solopartijen worden gezongen door sopraan Esther Putter.

Voor de omlijsting van ‘Wondrous Cross’ koos onze dirigent, Evert van Merode, zijn eigen compositie ‘Stel je voor’ en muziek van Johann Sebastian Bach, Georg Philipp Telemann, Ola Gjeilo, William Boyce en Cat Stevens.

Intermezzo’s van organist Dennis Vallenduuk en het Libero Strijkkwartet vullen de koorstukken aan. Spreker Peter van Beukelen verbindt de muzikale onderdelen van het concert met korte gedichten en teksten.

Praktische informatie

‘Drop, drop, slow tears – Door de Stille Week naar Pasen’
Locatie: Sint Pauluskerk, Willem de Zwijgerplantsoen 19, 3571 VJ Utrecht
Datum en tijd: zondag 22 maart om 16.00 uur (kerk open om 15.30 uur)
Entree: €10, kinderen t/m 12 jaar €5

Kaarten: www.nootabene.nl/kaartverkoop en voor aanvang van het concert in de kerk

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.