Nootabene treedt op bij Fulco’s Vocaal Festival in IJsselstein

Ons koor treedt voor het eerst op bij Fulco’s Vocaal Festival in IJsselstein: op zaterdag 25 mei om 12.30 uur in de bibliotheek en om 15.30 uur in het oude stadhuis. Op deze dag zijn maar liefst 60 koren te zien en te beluisteren. Gratis toegang.

Het Korenfestival wordt dit jaar voor de 8e keer gehouden in het historische centrum van IJsselstein. In totaal worden er ruim 1.800 koorleden verwacht van koren uit heel Nederland, die op 10 locaties 122 optredens verzorgen.

Het Fulco’s mannenkoor opent om 10.30 uur het zangfestijn op het plein bij het gemeentehuis van IJsselstein, de Overtoom.Nootabene zingt om 12.30 uur in de bibliotheek, dat aan hetzelfde plein ligt. Het tweede optreden, om 15.30 uur, is in het historische oude stadhuis, midden in het stadje. Om 17.30 uur wordt deze dagafgesloten met een gezamenlijkeslotmanifestatie (een slotmedley van bekende muzikale hits) die plaatsvindt op de Overtoom.

Alle podia bevinden zich in de binnenstad op loopafstand van elkaar. Optredens zijn voor iedereen vrij toegankelijk. 

In en om de binnenstad is er betaaldparkeren en op een dag als deze moet je rekening houden met beperkte parkeerruimte. IJsselstein is overigens prima met de fiets, bus of tram te bereiken. 

Meer informatie over het festival

https://www.fulcosvocaalfestival.nl/

Het schema van de deelnemende koren staat hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.